MPC RETRO - MikroPC WeBBS - mPC www.mikropc.net

Tiedote 27.4.2016: Mikrobitin sivuille avattu keskustelufoorumi osoitteessa mikrobitti.fi/keskustelu
MPC Retron foorumi jäädytetään vain luku -muotoon lähitulevaisuudessa. Keskustelua kannattaa alkaa siirtää uuden foorumin puolelle.

MikroPC:n tarjoama sähköpostipalvelu päättyy, mutta Mikrobitin tilaajat voivat jatkaa sähköpostipalvelun käyttöä ottamaalla käyttöönsä uudistetun MBnet Kamu -palvelun. MBnet Kamu -palvelun voi ottaa käyttöön osoitteessa www.mbnet.fi > ota tilaajaetu käyttöön, ja se tulee tehdä, ennen kuin @mikropc.net -osoitteeseen tulleet sähköpostiviestit voidaan ohjata oikeaan osoitteeseen.

Ohjeet MBnet Kamun käyttöönottoon ja MikroPC:n sähköpostin uudelleenohjauksen asettamiseen löytyvät Neuvolan tukisivustolta.

MikroPC.net

Kysy nimettömänä

Tämä on MPC-lehden "retrosivusto" mikropc.net. Mikrobitin sivut ovat osoitteessa mikrobitti.fi.

Tämän sivuston keskustelufoorumi, lehtiarkisto, tiedostoalue ja sähköposti toimivat nykyisessä muodossaan vähintään siihen asti, kunnes uusi mikrobitti.fi toimii suunnitellulla tavalla. Sen jälkeen tämä sivusto jäädytetään niin, ettei keskusteluun voi lisätä kommentteja eikä lehtiarkistoa tai tiedostoaluetta päivitetä. Ilmoitamme jäädyttämisestä tällä sivulla sekä keskustelualueella vähintään kahta viikkoa ennen määräpäivää. MikroPC.netin sähköposti siirretään MBnet Kamuun. Siirrosta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Palautetta muutoksesta voi antaa Mikrobitin uudella keskustelufoorumilla. Voit myös lähettää palautetta palautelomakkeella tai sähköpostilla: mpc <ät> talentum.com