MPC RETRO - MikroPC WeBBS - mPC www.mikropc.net

Kirjatilaus

MikroPC:n tilaajana saat 20 prosentin alennuksen Talentumin allaolevista kirjoista. Tarjouksessa on aina kaksi kirjaa kerrallaan, viimeisimpiä uutuuksia tai alansa klassikkoja. Huom. Alennettu hinta sisältää myös toimituskulut.

Koko Talentumin tarjonnan näet osoitteessa www.talentumshop.fi. Sieltä voit myös tilata oheiset kirjat normaalihintaisina.

Jos olet jo MikroPC-lehden tilaaja ja olet hyödyntänyt tilaajan etusi MikroPC.netissä, kirjaudu sisään.

Jos olet MikroPC-lehden tilaaja etkä ole käyttänyt etujasi MikroPC.netissä, täytä Tilaajan edut -lomake. Saat edut parissa päivässä.

Ellet ole tilaaja, tutustu MikroPC.netin tarjoukseen uusille tilaajille.

KUUKAUDEN SUPERTARJOUS

  
 

Nörtin esiintymisopas - Substanssiosaajan suoritusmanuaali
Janne Jääskeläinen, Katleena Kortesuo

Kuinka nörtti oppii puhumaan maallikolle? Miten esiintyä niin, että yksinkertaisinkin ymmärtää? Kirja perehdyttää esiintymis- ja viestintätaitojen perusteisiin, oman alan käsitteiden tulkkaamiseen maallikoille sekä myyvän ja selkeän presentaation laatimiseen. Kirjan oppien ja neuvojen avulla kasvatat myyntiäsi, edistät uraasi ja opit nauttimaan esiintymisestä.
2013, sidottu pehmeäkantinen, 183 s.

Hinta: 44 € (norm. 55 €)

Kirjatarjoukset

  
 

Virtuaalimaine
Pasi Tuominen

Virtuaalimaine on yrityksille suunnattu digitaalisen maineenhallinnan ja nykyaikaisen kriisiviestinnän opas, jonka avulla maineeseen kohdistuvia riskejä voidaan ennaltaehkäistä. Kirjassa myös kerrotaan, mitä pitäisi ja on mahdollista tehdä, kun vahinko on jo tapahtunut.
2013, sidottu, 183 s.

Hinta: 55 € (norm. 69 €)

Hinnat sisältävät toimituskulut. Laskutus jälkikäteen e-kirjeellä. Toimitusaika noin viisi päivää.