MikroPC.net/mobile
su 23.02.2020

Mobiiliversio
Etusivu | It-uutissähkeet | Tuoteuutiset | Kolumni | Keskustelu | Posti

Kaikki palvelut: www.mikropc.net


Xeroxilta monitoimiuutuus toimistoihin

MikroPC.net  : ke 04.03.2009  klo 13:18

Xerox on esitellyt uuden värillisen Phaser® 6128 -monitoimilaitteen, joka soveltuu erinomaisesti pienten organisaatioiden, työryhmien tai henkilökohtaiseen käyttöön. Uusi monitoimilaite pohjautuu Phaser® 6125 -tulostimeen sisältäen samoja toiminnallisia ominaisuuksia kuin Phaser® 6180 -monitoimilaite.

Phaser 6128:lla voidaan tulostaa, skannata ja faksata. Monitoimilaite tulostaa 12 värillistä tai 16 mustavalkoista sivua minuutissa.

Phaser 6128 sisältää lukuisia ominaisuuksia, joilla voidaan lisätä tuottavuutta. Laitteella voidaan sekä tulostaa että faksata samanaikaisesti. Run Black -ominaisuus takaa tulostamisen jatkumisen värillisen väriaineen loppuessa mustalla värillä, kunnes värillinen värikasetti on vaihdettu uuteen. Monitoimilaite sisältää 384 megabittiä muistia sekä 400MHz:n suorittimen, joilla taataan nopea ja luotettava suoriutuminen haastavienkin asiakirjojen tulostuksesta.

Phaser 6128 voidaan asentaa ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa ilman it-tuen apua. Laite sisältää helppokäyttöisen ja suuren ohjaustaulun, josta voidaan toteuttaa lukuisia työryhmille soveltuvia toimintoja. Laite sisältää verkkoskannausominaisuuden, monipuolisia turvaominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sen käyttäjiä säästämään kustannuksia ja hallitsemaan värien käyttöä.

Monitoimilaite käyttää Xerox Emulsion Aggregate High Gloss -väriainetta, joka takaa korkealuokkaisen ja poikkeuksellisen tarkan tulostuslaadun väreissä. Väriaineen pienikokoiset ja muodoltaan yhtenäiset hiukkaset mahdollistavat energian säästön, koska väriaine kiinnittyy pienemmällä energiamäärällä tulosteen pintaan. Lisäksi väriaineen valmistuksesta syntyy vähemmän kasvihuonekaasuja. Monitoimilaite tuottaa myös huomattavasti vähemmän jätettä vastaaviin laitteisiin verrattuna ympäristöystävällisten pakkausten ja tarvikkeiden vuoksi.

Laitteen listahinta on 599 euroa ja se on saatavissa välittömästi Xerox-jälleenmyyjien kautta.

« Takaisin etusivulle

Uutispalvelun materiaalin jatkolevittäminen kielletty. Copyright © 2009 MikroPC.net